Bun venit in lumea modei! hai sa ne cunoastem!

Brandul Atmosphere este unul dintre cele mai de incredere nume din lumea croitoriei romanesti, care si-a castigat reputatia de-a lungul a doua decenii de experienta in domeniu.

La Atmosphere Fashion, sunteti centrul atentiei noastre, iar misiunea noastra este sa va oferim servicii de cea mai inalta calitate. Cu o gama larga de confectii pentru femei si tineret, sub firma Captive Fashion SRL, colaboram cu clienti importanti la nivel local si international, si suntem mereu la inaltimea asteptarilor dumneavoastra, cu personalul nostru pregatit constant prin training-uri organizate de companie.

Noi, la Atmosphere, ne respectam clientii si suntem dedicati sa le oferim siguranta si confort, cu o gama variata de produse de cea mai buna calitate, mereu in tendinte. Fiecare client este tratat cu atentie si profesionalism, iar experienta sa cu noi va fi una memorabila.

Valorile noastre sunt fundamentale pentru reusita noastra: punem accent pe calitate si varietate, iar atentia fata de detalii si diversitatea produselor noastre contribuie la realizarea unui stil elegant si comod, intotdeauna in tendinte.